Beursstand Ontwerp voor SWIEP

Swiep had een systeem nodig voor deelname aan een beurs dat makkelijk te dragen was en eenvoudig op te stellen. De banners zijn veelzijdig en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet, zoals presentaties, workshops en promotionele activiteiten.

Deze set van vier roll-up banners toont een diversiteit aan diensten en biedt een visueel aantrekkelijke en informatieve ervaring voor de bezoekers.

Elke banner is ontworpen met de merkidentiteit van SWIEP in gedachten en biedt een duidelijke boodschap ondersteund door aantrekkelijke visuals en inspirerende citaten. 

Naast de roll-up banners hebben we ook een 4-luik folder ontworpen die speciaal voor de beurs is gemaakt. De folder biedt ruimte om gedetailleerde informatie over de diensten en programma's van SWIEP te presenteren, wat bezoekers helpt een dieper begrip te krijgen. De compacte en opvouwbare 4-luik folder is gemakkelijk mee te nemen, zodat bezoekers deze kunnen bewaren en later kunnen raadplegen.

Door de visuele elementen van de roll-up banners terug te laten komen in de folder, wordt een consistente merkervaring gecreëerd.

De folder dient als een effectieve promotionele tool die SWIEP helpt hun bereik en impact op de beurs te vergroten.

 
 
 
 


Uw volgende project ook perfect verbeeld? 
Aarzel niet om contact met Creatin op te nemen.